China Business Week 10 till 13 September 2019

Als een van de zakelijke wereldleiders biedt China ondernemers eindeloos veel mogelijkheden tot zakendoen. Daarom is van 10-13 september de China Business Week opgezet, waarbij in verschillende Nederlandse steden informatie over duurzaam zakendoen in China centraal staat. Elke ondernemer met interesse in duurzame, zakelijke relaties met China is van harte welkom aan het programma deel te nemen.

10 september 2019

Welke kansen en mogelijkheden liggen er voor mijn bedrijf in China op het gebied van duurzaam ondernemen? Of u nu een startende of ervaren exporteur bent, of op een andere manier zaken wilt doen: alle Nederlandse ondernemers die interesse hebben in duurzaam ondernemen in of met China kunnen hier meer over leren tijdens de China Business Week. Dit jaarlijkse evenement wordt van 10 tot en met 13 september 2019 achtereenvolgens gehouden in Amsterdam, Apeldoorn, Rotterdam en Eindhoven. Deelname is gratis en aanmelden kan vóór 6 september.

Een goedgevuld programma
Het programma van de China Business Week kenmerkt zich door een sterke vertegenwoordiging van ervaringsdeskundigen en experts. Naast handige en praktische informatie-uitwisseling zijn er presentaties en break-out sessies over actuele thema's. Ook zijn er een-op-een gesprekken mogelijk met Nederlandse vertegenwoordigers over het zakendoen in 'hun' regio of sector, en zijn er voldoende netwerkmogelijkheden. Het programma voor alle dagen kan gevonden worden op rvo.nl.

Amsterdam & China: 10 september
De China Business Week begint in Amsterdam, bij Vondel CS (Vondelpark 3, 1071 AA Amsterdam) op 10 september. Het complete programma van 10 september is te lezen op deze evenementpagina op rvo.nl.

Het dagprogramma is erop ingericht zakendoen in China van zoveel mogelijk kanten te belichten.

Daarnaast zijn er 's middags twee break-out sessies:

Duurzame bouw: ervaringen van NEXT-Architects in China, met Marijn Schenk van NEXT-Architects
Design: Wat zijn verschillende strategieën voor de Nederlandse creatieve industrie om zich succesvol te positioneren op de Chinese markt?, met Pieter Kursten en Tommy Hendriks. Gedurende de designsessie zal er ook een panel zijn met de volgende gasten:

Aanmelden voor China Business Week 2019
Aanmelden voor de China Business Week 2019 kan vóór 6 september via het aanmeldingsformulier. Inschrijving voor de een-op-een gesprekken sluit op 30 augustus. Deelname aan de Business Week is kosteloos, maar voor een no-show wordt EUR 75,- in rekening gebracht.

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland organiseert deze 6e editie van de China Business Week samen met Amsterdam Trade & Innovate, Brainport Eindhoven, InnovationQuarter, OostNL en Rotterdam Partners. Ook de Dutch Design Foundation, The Hague Business Agency en de gemeente Apeldoorn spelen een rol in deze Business Week.

Voor vragen over de China Business Week kunt u contact opnemen met Joyce van Elck, Business Development Liaison Events & Missions, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland via mail of +31 6 1137 6331.

Trade & Innovate NL
Trade & Innovate NL is een landelijk netwerk van publieke organisaties dat Nederlandse ondernemers verbindt, met elkaar en met opdrachtgevers uit het buitenland. Samen bundelen we de krachten van publieke organisaties om ondernemers beter te ondersteunen op internationale markten.

Trade & Innovate NL organiseert evenementen, vooral gericht op en in Azië, Noord-Amerika en Europa. Een van de focusthema's daarbij is Smart Cities.

Groningen Confucius Institute
Correspondence address:
Oude Boteringestraat 44
9712 GL Groningen
The Netherlands

Visiting address:
Oude Boteringestraat 42
9712 GL Groningen
The Netherlands

tel. +31 (0)50 - 36 34 688

info@confuciusgroningen.nl