Summer Camp 2016

Groningen Confucius Institute (GCI) organiseert ieder jaar een Summer Camp in samenwerking met Communication University of China (CUC, Beijing). Summer Camp wordt financieel gesteund door Confucius Institute Headquarters (Hanban).

Het doel van Summer Camp is het volgen van Chinese taallessen en het ervaren van de Chinese cultuur in China. De reis start na het einde van het schooljaar en duurt twee weken.

Kosten voor je studie en je verblijf daar worden vergoed door CUC en Hanban. Kosten voor de vlucht en het visum zijn voor eigen rekening. Een borg van € 150 is vereist voor de inschrijving, die zal worden terugbetaald na de reis.

Heb je minimaal 40 uur les gehad bij GCI, ben je tussen de 15 en 30 jaar oud, heb je de Nederlandse nationaliteit en heb je niet eerder deelgenomen aan een reis naar china georganiseerd door Confucius Institute Headquarters? Dan nodigen we je uit om je op te geven voor Summer Camp. Heb je interesse? Stuur dan een email naar info@confuciusgroningen.nl.

Er kunnen niet meer dan 20 mensen per jaar deelnemen aan Summer Camp. Na de inschrijfdeadline zullen wij contact met je opnemen.

Inschrijfdeadline: 15 April 2016 (gesloten)

Groningen Confucius Institute
Oude Boteringestraat 42
9712 GL Groningen

tel. +31 (0)50 - 36 34 688

info@confuciusgroningen.nl