Zomerkamp

Groningen Confucius Institute (GCI) organiseert ieder jaar een Summer Camp in samenwerking met Communication University of China (CUC, Beijing). Summer Camp wordt financieel gesteund door Confucius Institute Headquarters (Hanban).

Het doel van Summer Camp is het volgen van Chinese taallessen en het ervaren van de Chinese cultuur in China. De reis start na het einde van het schooljaar en duurt twee weken.

Kosten voor je studie en je verblijf daar worden vergoed door CUC en Hanban. Kosten voor de vlucht en het visum zijn voor eigen rekening. Een borg van € 150 is vereist voor de inschrijving, die zal worden terugbetaald na de reis.

Heb je minimaal 40 uur of 3 maanden les gehad bij GCI, ben je tussen de 15 en 30 jaar oud, heb je de Nederlandse nationaliteit en heb je niet eerder deelgenomen aan een reis naar china georganiseerd door Confucius Institute Headquarters? Dan nodigen wij je uit om je op te geven voor Summer Camp. Heb je interesse? Schrijf je dan in via deze link.

Er kunnen niet meer dan 20 mensen per jaar deelnemen aan Summer Camp. Summer Camp gaat alleen door als er genoeg deelnemers zijn. Na de inschrijfdeadline zullen wij contact met je opnemen.

Summer camp is van zaterdag 14 juli tot en met 28 juli 2018
Inschrijfdeadline: 19 April 2018

Groningen Confucius Institute
Oude Boteringestraat 42
9712 GL Groningen

tel. +31 (0)50 - 36 34 688

info@confuciusgroningen.nl