About GCI Amsterdam

Het Groningen Confucius instituut Amsterdam (GCIA), een dependance van het Groningen Confucius instituut, is opgericht op 22 september 2016, en is gevestigd aan de Herengracht 141, in het centrum van Amsterdam

GCIA heeft als missie een brug te vormen en betere communicatie en samenwerking te bewerkstelligen tussen China en Nederland op het gebied van taal, cultuur en het bedrijfsleven.

Door de kennis en kunde van GCI te combineren, levert GCIA diensten op het gebied van taal (cursussen Chinees, HSK tests, en Engels/Nederlands-Chinees-vertalingen), cultuur gebied (culturele cursussen en trainingen en evenementen op maat) en zakelijk gebied (zakelijke trainingen, netwerk-activiteiten en conferenties).

GCIA biedt een uitgebreide selectie van cursussen die geschikt zijn voor alle niveaus en leerstijlen. Deze vallen in twee hoofdcategorieën: Reguliere cursussen, waaronder de HSK Standaard Cursus en de "Great Wall Chinese"-cursus. Daarnaast zijn er de op maat gemaakte cursussen, waarin iedereen op zijn of haar eigen tempo en eigen manier kan leren. Voor meer informatie over de cursussen, ga alstublieft naar onze cursuspagina.

GCIA zorgt daarnaast ook, op dynamische wijze, voor diverse Chinese cultuur-cursussen en workshops. Hieronder vindt u een kort overzicht:

  1. Introductie tot de Chinese theecultuur en theeceremonie
  2. De Guzheng-citer: Een beleving van het Chinese muziekinstrument
  3. Hedendaags China - inzichten in de huidige Chinese maatschappij
  4. Chinese kunstreeks
  5. Chinees-Nederlandse culturele ontmoeting

GCIA houdt regelmatig culturele en zakelijke evenementen, waarbij experts, entrepreneurs en jonge professionals vanuit de hele wereld worden uitgenodigd. Het doel: betere communicatie tussen China en de rest van de wereld te bewerkstelligen, maar óók zakelijke kansen creëren.

op de hoogte van toekomstige activiteiten door ons te volgen op Facebook, LinkedIn en Twitter. Wij verheugen ons erop u te ontmoeten.

Groningen Confucius Institute
Bezoekadres:
Oude Boteringestraat 42
9712 GL Groningen

Postadres:
Boteringestraat 44
9712 GL Groningen

tel. +31 (0)50 - 36 34 688

info@confuciusgroningen.nl